2015. június 23.

TB: 6 hónappal később - avagy ez történt a 6. évad lezárásában (SPOILER!)



Ez egy aprócska bejegyzés lesz arról , hogy a True Blood 6. évadának milyen lett a lezárása, elvégre hat hónapot előre ugrunk az időben – innen indul majd a legutolsó szezon.


Tehát miután egy szövevényes akció után Warlow meghalt, és a svéd havasokon meztelenül(!!) napozó Eric meggyulladt, jöhet is az időutazás: 

Bill best sellert ír a vámpírokról (gondolom a saját történetéről is), Sookie az immár rövid hajú Alcie-dal él együtt. Jason egy nagyon érdekes kapcsolatban van Violettel, ahol is kétségtelenül a nő hordja a nadrágot. Bon Temps-ban mindenkitől vért vesznek (igen, én is csak utólag jöttem rá, hogy az évadban megjelent Hepatitis V-t szűrik), majd valami gyűlés van a templomban, Sookie pedig nagyvilági nőként, gyönyörű kalapban flangál. 

Sam valahogy kiügyeskedett magának polgármesteri címet, a Merlotte’s-t Arlene vette át és értelem szerűen nevezte át Bellefleur’s Bar and Grill-re. A lényeg viszont sokkal inkább Bill és Sam közös terve: a HepV-t nem hordozók etetnek egy-egy vámpírt, aki cserébe védelmet biztosít a családnak a szabadon rohangáló fertőzött vérszívókkal szemben. 

Valami nagy buli van a Bellefleur’s-ban, ahol megjelenik Nicole a nagy pocakjával, James énekel, Tara és Willa pedig a teremtőik híján összebarátkoztak. Lettie Mae Tara bocsánatáért esedezik, Andy viszont még mindig haragszik Jessicára a gyerekei megölése miatt.
 
Bill megkörnyékezi Sookie-t, és Alcide ellenvetésére fittyet hányva felajánlja a védelmét, de vitára nincs idő, mert a két férfi hirtelen meghall valamit: egy egy nagy csapat fertőzött vámpír közeledik az ünneplő tömeghez...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése